Buchete de Mireasa

buchet-mireasa-orhidee-grena
buchet-mireasa-trandafiri-roze

Buchetul miresei este cel mai important accesoriu al acesteia, menit sa evidentieze frumusetea rochiei si evident, a miresei in sine.

Cand vine vorba despre crearea buchetului de mireasa, esentiala este alegerea acelor flori care sa atraga privirea si sa spuna ceva despre personalitatea ta sau chiar despre eveniment in sine.

Poti, asadar sa alegi buchetul de mireasa in functie de rochie, de culoarea parului sau chiar de personalitate. Variantele sunt nelimitate: buchete compacte din trandafiri, buchete asimetrice din cale, buchete curgatoare din orhidee, buchete viu colorate cu flori asortate sau buchete in culori pastel. Aspectul buchetului va fi completat cu o panglica asortata din satin sau cu dantela si accesorizat cu mici perle sau chiar cu brose.

Noi te vom ajuta sa alegi din varietatea de flori si stiluri pentru care poti sa optezi, astfel incat alegerea unui buchet sa fie garantata.

Buchetul de nasa va avea si el parte de atentie si vom incerca pe cat posibil sa cream un buchet complementar cu cel de mireasa, care sa difere prin culori, dar sa pastreze intr-o oarecare masura elementele florale. Avem si pentru domnisoarele de onoare solutii de buchete miniaturale, asortate cu buchetul de mireasa sau corsaje finute din minirose.

Alte Aranjamente Florale
pentru Nunta si Evenimente