Alte Decoratiuni Florale

aranajment-floral-umbrela1
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

In categorie decoratiunilor florale pentru nunta intra toate elementele decorative care pot fi impodobite cu flori sau orice creatie realizata exclusiv din acestea.

Arcada imbracata in voal si decorata cu fire de iedera si flori poate fi folosita cu succes atat la intrarea in sala de receptie, dar mai ales pentru o cununie in aer liber. Insotita de un covor rosu sau alb, marcat de stalpisori decorativi cu aranjamente florale, arcada este cel mai potrivit loc in care sa spuneti Da!

Globurile din flori sunt unul din elementele care pot sa confere unei sali un aer sofisticat. Am realizat multe variante de globuri florale, de la modele simple din margarete albe, pana la globuri parfumate din bujori sau elegante din trandafiri. O varianta foarte cool sunt globurile florale din garoafe, care se gasesc intr-o mare varietate de culori si au un aspect foarte interesant si compact.

Pe langa aceste decoratiuni florale, se mai pot decora cu flori si elemente uzuale precum umbrele din dantela, piane sau colivii, toate pentru a infrumuseta spatiul.

Alte Aranjamente Florale
pentru Nunta si Evenimente