Nunta “Less is more” @ Oasis Club 27 august 2011

Simplitatea este definitia acestei nunti. Nu a avut nimic extravagant, nu a avut elemente contrastante, doar o combinatie extrem de fresh de ivory, verde si gri silver. Locatia aleasa, Club Oasis, este la fel de “curata” in privinta designului si a decorului : o sala rotunda cu multe ferestre si elemente din lemn (grinzi, parchet) si cu o priveliste superba in gradina exterioara. Singurul aspect deranjant sunt ferestrele din termopan alb, dar nu dauneaza foarte mult ansamblului.

Una din motivatiile alegerii acestei locatii a fost dorinta de a oficia ceremonia religioasa in aer liber, pe malul lacului. Vremea a fost frumoasa, cu putin vant care ne-a dat batai de cap cu fata de masa. Intr-un final am prins-o in piuneze. Am marcat drumul spre altar cu un covor alb imaculat, incadrat de bancute de lemn (puse la dispozitie de Oasis Club) decorate cu fundite albe. Mirii si-au spus “Da” sub o arcada imbracata in voal si decorata cu fire de iedera si cu flori albe si verzi. Dupa parerea mea a fost una dintre cele mai frumoase amenajari de ceremonie in aer liber.

cununie-in-aer-liber

covor-alb

funde-bancute

Interiorul a fost decorat, dupa cum spuneam mai sus, cu ivory, verde si silver. Am ales huse din brocart si fete de masa asortate. Pentru accentul silver am folosit fundite subtiri din satin si saculeti cu bomboane pe post de marturii. Sala a devenit un spatiu mai luminos si mai primitor, mai ales pe inserat cand s-au aprins felinarele si lumanarile de pe mese.

decor-nunta-club-oasis

nunta-oasis

Aranjamentele florale au fost foarte fresh: hortensii albe si verzi in vaza cubica umpluta cu limes. Le-am asezat pe oglinzi rotunde, impreuna cu lumanari. Pentru masa de prezidiu am realizat o bordura din hortensii, presarate cu jumatati de lime si cu lumanari.

aranjament-floral-hortensie-alba-si-verde

aranjament-hortensie-in-vaza-cubica

aranjament-prezidiu-bordura-din-hortensii

Buchetele si lumanarile au pastrat aceeasi nota simpla: trandafiri albi si verzi, completati cu frezii albe, pentru un plus de aroma.

buchet-mireasa-trandafiri-albi-si-verzi

lumanari-cununie-trandafiri

buchet-mireasa-trandafiri-si-frezii

Mi-a placut mult aceasta nunta. Poate si datorita mirilor, care au fost foarte relaxati (erau siguri ca nu o sa ploua in ziua nuntii lor) si simpatici.

Comentarii