Nunta la Hotel Ramada Nord – Sala Diamond

Ramada Nord este un hotel de 4 stele situat intr-o zona destul de exclusivista a Bucurestiului si foarte bine dotat din punct de vedere al salilor destinate organizarii de evenimente festive. Evenimentul pe care il prezint s-a desfasurat in Sala Diamond, unde, pe langa aspectul foarte modern si decorul realizat cu bun gust, ne-a impresionat functionalitatea. In acest sens trebuie sa mentionez luminile ambientale, foarte variate si usor controlabile, care pot foarte bine sa suplineasca o regie de lumini profesionale. Acest tip de lumini poate schimba cu adevarat aspectul unei sali, atat ca si culoare cat si ca atmosfera.

Pentru acest eveniment am mers pe o linie simpla si am ales sa venim in completarea decorului crem-auriu cu aranjamente florale din trandafiri, crini, orhidee dendrobium si verdeata. Evident, totul a fost pus in valoare de lumini.

nunta-ramada-nord

aranjament-floral-vaza-inalta

aranjamente-florale-prezidiu

Buchetele au pastrat aceeasi linie eleganta. Cel al miresei a fost realizat din trandafiri delicati Vendela, iar al nasei din cale si eustoma in culori puternice.

buchet-mireasa-simplu-din-trandafiri-crem

buchet-nasa-din-cale-si-eustoma

Mi-a placut foarte mult buchetul pentru cununia civila, foarte viu colorat, realizat dintr-o combinatie de trandafiri pastel, frezii si orhidee.

buchet-colorat-din-trandafiri

Lumanarile de cununie au fost in ton cu buchetul miresei, din trandafiri Vendela si orhidee dendrobium alba.

lumanare-cununie-din-trandafiri-si-dendrobium

Comentarii