O nunta retro-chic la Restaurant Margo

31 iulie a fost cea mai plina zi din sezonul de nunti 2011. Am avut trei evenimente destul de ample si am  facut fata cu brio provocarii. Totul a iesit foarte bine, fara incidente sau surprize neplacute.

Una dintre cele trei nunti s-a desfasurat intr-o locatie foarte inedita, in Centrul Vechi al capitalei, chiar pe strada Lipscani. Este vorba despre Restaurantul Margo, deschis in 2010, intr-o cladire veche chiar in “buricul targului”. Locul destinat evenimentelor are aspect de sala de bal, cu podeaua si coloanele din marmura, cu ornamente aurii, foarte frumos lucrate, candelabre in forma de sfesnice si pereti in culori calde. Pentru evenimentul in discutie nu am ales neaparat o tema, insa cand am finalizat decorul, primele cuvinte care mi-au venit in minte au fost “retro chic”. Au contribuit foarte mult locul si amplasarea, desigur.

Pentru a pune in valoare mesele si scaunele am ales combinatia de culori crem/grena, iar ca material am optat pentru brocart. Accesoriile au fost tot in nuante de grena, pentru a intregi aspectul.

nunta-restaurant-margo

aranjament-floral-pe-suport-din-fier-forjat

Detaliile retro chic au fost reprezentate prin margele atasate suporturilor cu aranjamente florale si prin cufarul de dar foarte inspirat ales de miri.

decor-nunta-retro1

cufar-dar

Buchetele au fost simple, curgatoare, realizate din trandafiri si orhidee dendrobium. In cazul miresei, am mers pe nuante pastel de roz pal, somon si alb, iar in cazul nasei, am combinat nuante de roz.

buchet-curgator-trandafiri-si-dendrobium

buchet-curgator-trandafiri-si-dendrobium-roz

Comentarii