Sculpturi in Fructe

sculptura-pepene1
sculpturi-fructe-nunta1

Fructele sunt prezente la aproape orice eveniment si de cele mai multe ori sunt asezate pe mese intr-o fructiera sau la baza aranjamentului floral intr-un suport special. Din acest motiv nu sunt foarte atractive si ca atare nu sunt consumate de invitati. Un alt motiv ar fi faptul ca nu sunt portionate si asta face mai dificila manipularea lor.

Va propunem asadar o modalitate eleganta de prezentare a acestora, care va fi apreciata cu siguranta de invitati: sculpturile in fructe. Totul se desfasoara cam asa:
Se amenajeaza o zona speciala, un fel de bar, care contine cativa pepeni sculptati, precum si alte fructe (se pot folosi chiar cele oferite de restaurant): mere, portocale, struguri, banane, ananas, toate aranjate cat mai frumos si cat mai apetisant. Se mai fac cateva frigarui cu aceste combinatii, cu care se completeaza intregul ansamblu.

In completarea barului de fructe propun o fantana de ciocolata neagra sau alba, dupa preferinte, in care invitatii sa poata glazura frigaruile. Rezultatul este absolut delicios.

Specialitati Dulci pentru
Nunta sau Botez in Bucuresti