Despre noi

Deschisa inca din 2003, Casa Novias este una dintre cele mai experimentate agentii de organizare de evenimente din Bucuresti.

Cu specializare in mod deosebit pe domeniul nuntilor, suntem mandri sa oferim servicii de prima clasa fiecaruia dintre clientii nostri.

Mica noastra echipa de coordonatori si designeri este capabila sa organizeze cu success atat evenimente restranse, intime, cat si nunti elaborate, cu cateva sute de persoane, bazandu-ne pe colaborari cu furnizori specializati.

Incepand cu prima intalnire vom face tot posibilul sa transformam planificarea evenimentului intr-un proces cat mai placut si interesant pentru tine si te vom ajuta cu consultanta profesionala in toate privintele. Vom alege aranjamente florale care sa ti se potriveasca atat ca stil cat si ca buget si decoratiuni inedite conform tematicii evenimentului sau conform ideilor tale.

Pe langa decor, iti stam la dispozitie si cu servicii foto-video, muzica si sunet, artisti si entertainment.

Blog de Nunta

 
Pentru ca incercam sa va tinem la curent cu activitatea noastra de organizare de evenimente, in putinul timp liber pe care il avem la dispozitie ne place sa publicam informatii noi pe Blog. Acolo puteti gasi sfaturi utile, idei originale pentru nunta si detalii ale avenimentelor recent organizate.

Vom analiza tentintele din lumea nuntilor si vom pune la dispozitia mireselor o multime de informatii utile.

Estimare pret nunta

 
Din dorinta de a veni in ajutorul clientilor nostri, am pus la dispozitie pe site serviciul de Estimare pret nunta. In cativa pasi simpli poti transmite catre un wedding planer din echipa noastra o cerere de estimare de pret, impreuna cu cateva informatii despre evenimentul tau (data, locatie, numar de invitati, etc). In baza detaliilor puse la dispozitie de tine, unul dintre colegii nostri va calcula un cost estimativ pentru nunta ta.