Decor Mese si Scaune

decor-elegant-tafta1
decor-prezidiu1

Iti punem la dispozitie o varietate de materiale pentru decorarea meselor si scaunelor de nunta care sa infrumuseteze spatiul dedicat petrecerii sau sa ascunda unele imperfectiuni.

Poti sa alegi stilul clasic, cu huse si fete de masa din brocart ivoire, croite special pe forma scaunului, la care poti sa adaugi servete din brocart cu inel metalic sau cu fundita colorata. In functie de culorile din sala sau pur si simplu de preferintele tale, poti sa optezi pentru fundite colorate atasate huselor. Variantele sunt nelimitate: roz, lila, grena, verde, maro sau orice alta culoare poftesti.

Daca ai un stil mai indraznet, alege huse si fete de masa din tafta in culori puternice. Husele pot fi accesorizate cu funde colorate sau cu mici buchetele din flori, iar in completarea decorului venim evident cu servete asortate. In cazul in care alegi tafta, poti sa pui accentul doar pe mese, cu fete de masa viu colorate, iar husele pentru scaune sa le pastrezi in tonuri mai calde, cu accente de funde colorate.

Decoratiuni Restaurant
pentru nunta si botez