Nunta la 18 Lounge – stil minimalist la mare inaltime

Chiar daca acest eveniment s-a intamplat cu ceva mai mult timp in urma, nu pot sa nu pomenesc despre el si mai ales despre locul in care s-a desfasurat: 18 Lounge by The Embassy. Situat la etajul 18 al unei cladiri de birouri din Piata Presei, restaurantul ofera, pe langa privelistea frumoasa, un spatiu modern, ideal pentru un eveniment relaxat.

priveliste-18-lounge

Carla m-a contactat initial pentru o oferta de amenajare a cununiei civile (cu toate cele necesare: arcada florala, covor rosu, stalspisori etc.) si dupa prima intalnire a decis ca ne vom ocupa noi si de celelate elemente. Plecand de la preferintele ei pentru aranjamente exclusiv albe, am realizat un decor minimalist, foarte potrivit atmosferei 18 Lounge.

Pentru cununia civila, care a avut loc pe terasa, am propus o arcada florala complet alba, realizata din hortensie, cale si crengi de salix. In completare am adus in loc de clasicii stalpisori vaze cilindrice cu crengi de salix decorate cu hortensie si cale. Covorul rosu incadrat de petale albe a asigurat pata de culoare necesara.

arcada-florala-cununie

vaze-cilindrice-cu-crengi

Interiorul arata deja foarte bine, mesele dreptunghiulare cu naproane si scaunele colorate fiind suficiente pentru a sustine ideea evenimentului. Am adus asadar doar un plus de eleganta, cu aranjamente in vaze cubice din aceleasi horensii si cale albe, asezate pe lungimea meselor si intercalate de lumanari pentru o atmosfera mai calda.

decor-nunta-18-lounge

aranjamente-vaza-cubica-hortensie

aranjament-prezidiu-hortensie-cale

Buchetul miresei a pastrat acelasi stil, fiind realizat din cale, hortensie si eustoma – toate albe, cu un accent de dantela.

buchet-mireasa-hortensie-cale

A fost un eveniment reusit, in care accentul s-a pus pe distractie, buna dispozitie si mancarea senzationala. Recomand 18 Lounge pentru toti cei care doresc o nunta simpla, relaxata si la inaltime.

restaurant-18-lounge

Comentarii