O nunta cu soare-n suflet…si-n aranjamente!

Vara asta am avut o placere nespusa sa ne ocupam de nunta Anei si a lui Florin, o nunta in culori vii, avand ca element central floarea soarelui.

Pe 8 iunie, data stabilita de mult timp, au decis mirii nostri sa-si unesca destinele. Dar, exact ca-n basmele cu Feti-Frumosi si Ilene Cosanzene, drumul a fost plin de peripetii si balauri deghizati in locatii de vis. De ce spun asta? Pentru ca Ana si Florin si-au ales locatia cu un an inainte, ca orice cuplu intelept si au semnat contractul. Doar ca peste iarna, tot ca-n basme, acest loc frumos, retras si plin de verdeata, unde ar fi incaput perfect cei 80 de invitati asteptati, s-a transofrmat intr-o sala mare, de 200 de persoane, cu schele, stalpi si geamuri din folie de plastic, exact ca un zmeu fioros cu aripile desfacute!

Dar cum binele invinge mereu, cei doi eroi ai intamplarii noastre au reusit sa pastreze data si sa-si schimbe locatia intr-una exact pe gustul si asteptarile lor. In Corbeanca, pe un taram plin de verdeata, cu o curte absolut superba, Club Cortina a gazduit, la umbra unui nuc batran o cununie demna de povestit nepotilor.

O sala intima, unde doar prietenii isi au locul, cu un aer elegant, ascunsa parca in inima padurii, a inverzit ca urmare a unei dorinte ascunse a miresei noastre. Ana a vrut ca natura sa patrunda si in sala, asa ca a optat pentru huse si fete de masa din brocart ivoire accesorizate cu funde si naproane de un verde crud.

decor-nunta-verde-crud

In boluri de sticla au inflorit ca din senin aranjamente din floarea-soarelui cu solidago si verdeata… Ca un strop din sufletul lor, fiecare invitat a primit o inimioara verde s-o aiba amintire. Si eu am fost acolo, deci am o inimioara, bucatica din a lor!

aranjament-nunta-floarea-soarelui

aranjament-prezidiu-floarea-soarelui

marturie-nunta

cufar-dar

Buchetul de mireasa a fost finut, solar ca inima miresei, din hortensie albastra si floarea-soarelui, iar cel al nasei cu trandafiri si floarea-soarelui. Lumanarile de cununie au fost si ele relaizate  in ton cu tema nuntii!

buchet-mireasa-floarea-soarelui

buchet-mireasa-culori-vii

Pentru oaspetii de seama a fost pregatit si un colt cu bunatati dulci. Macarons, cupcakes, prajituri si biscuiti au fost asezati cu grija intr-un candy bar in culori vibrante de verde si galben.

macarons-candy-bar

cupcakes-candy-bar

Am lasat special la final povestea cununiei lor religioase. Pentru ca soarta i-a pus la incercare chiar si atunci! Sub acel nuc batran despre care va spuneam la inceputul povestii a iesit ca din pamant o arcada cu floarea-soarelui, ca o imbratisare calda si un covor rosu, ca asa sade bine sa calce cavalerii si domnitele. Dar, din senin, nori sotiosi si-au pus in gand sa ii desparta pe cei doi miri!
Si pentru ca la fel ca in basme dragostea e mai presus de orice…nimic nu le-a stat in cale si au avut parte de cea mai emotionanta cununie religioasa in aer liber la care eu am asistat!

arcada-floarea-soarelui

Si au jucat si au cantat trei zile si trei nopti ca-n basmele cu Feti-Frumosi!

Poate si un printisor sa nasteti va urez, sa mai jucam putin si la botez!

 

Comentarii