Nunta la Moara Vlasiei: Irina si Mihnea

Casa Vlasia este o locatie rustica minunata, in han autentic in mijlocul padurii de la Moara Vlasiei, in apropiere de Snagov. Nunta Irinei si a lui Mihnea a fost in eveniment romantic, in mijlocul naturii, pe malul lacului amenajat in centrul fermei Vlasia.

 

Am avut placerea sa lucram cu o mireasa indrazneata, cara si-a dorit o nunta boema cu accente rustice, potrivita locatiei.

 

Buchet alb cu anemone
Buchet cununie civila: hortensie alba, bujori albi, trandafiri si anemone

 

Daca buchetul de cununie a fost unul predominant alb, evidentiat de accentele negre-albastrui ale anemonelor, buchetul de mireasa a fost unul usor asimetric, in culori romantice pastelate, cu usoare accente de culoare.

 

Buchet mireasa bujori
Buchet mireasa: bujori corai, hortensie, trandafiri de gradina, mixandre si flori de camp.

 

Buchete de nunta
Buchetul miresei si buchetul nasei.

 

In ceea ce priveste lumanarile de cununie, Irina si-a ales un model asimetric, minimalist. Realizat din flori asortate buchetului de mireasa, decorul floral a fost pus in evidenta prin crengutele lungi de iedera care au dat fluiditate florilor.

 

Lumanari nunta bujori
Lumanari cununie: bujori, hortensie, trandafiri si iedera.

 

Decorul floral pentru salon a fost indelung dezbatut. Irina is-a droit in decor elegant, natural si comod. S-a ajuns astfel la aranjamente florale la nivelul mesei, nu farte voluminoase, cu aspect natural si aerisit, in aceeasi combinatie de flori aleasa pentru buchetul de mireasa si lumanarile de cununie.

 

Aranjamente florale nunta
Decor floral salon: aranjamente florale cu bujori si scaune decorate cu flori.

 

Chiar si decorul scaunelor a fost unul floral, realizat din tulle, garoafe peach si un fir de eucalypt verde, decor care a pus in valoarea scaunele din lemn nature.

 

Photo corner rustic cu baloti de paie
Photo corner – baloti de paie, flori de camp, colivii si fereastra catre padure si lac.

 

Pentru a accentua tematica rustic-romantic a evenimentului, am amenajat in gradina terasei, pe malul lacului, un photo corner cu baloti de paie si buturigi de lemn, decorat cu colivii si flori de camp, toate incadrand o “fereastra” cu vedere catre lac si padure.

 

naked cake decorat cu bujori
Tort – Naked Cake – decor bujori

 

Seara s-a incheiat spectaculos cu tortul de nunta, un naked cake decorat cu flori. O surpriza dulce cu parfum de bujori.

 

 

Comentarii