O nunta suava de vara la cortul MediaPro din Buftea

Protagonistii acestei povesti au ales ca si locatie pentru nunta Studiourile MediaPro, unde un cort alb situat pe malul lacului ofera o priveliste ca-n filme.

Pe langa amplasarea de exceptie, interiorul cortului cu podea alba din lemn, fetele de masa si husele albe au permis crearea unui decor de vis si au pus in valoare extrem de bine decoratiunile florale.

decor-nunta-ivoire-lila

decor-nunta-cort-alb

decor-nunta-studiourile-mediapro

Pe mese am optat pentru aranjamente pe un pat de muschi, cu hortensii mov, orhidee albe, frezii si trandafiri albi si pentru a le da inaltime am folosit spectaculoasele crengi de coryllus. Lumanarile aprinse au accentuat romantismul salii si au dat momentului un aer solemn.

aranjament-muschi-hortensie-si-crengi

Prezidiul, in ton cu restul salii, a capatat un plus de eleganta de la o umbrela din dantela, captusita cu muschi verde si cupe de orhidee phalaenopsis alba.

aranajment-prezidiu-hortensie-mov

decor-masa-prezidiu

umbrela-decorativa

Un avantaj al acestei locatii este si butaforia pe care o pune la dispozitie mirilor pentru a-si crea decorul dorit. Mirii nostri au optat pentru un pian alb, pe care l-am decorat in acelasi stil elegant cu un pat de muschi inflorit cu phalaenopsis.
O banca a indragostitilor, strajuita de doi copaci albi, ca doua fantome cu un roi de fluturi mov, a capatat un plus de verdeata luxurianta prin doua aranjamente mari asezate pe un piedestal robust.

copaci-decorativi

pian-alb-decorat-cu-muschi

Spre seara, s-au bucurat de vederea spre lac, au facut un delicios berbecut la protap, iar atmosfera a fost intretinuta excelent de Daniel Lazar si band-ul sau.
O nunta suava, intr-o seara de vara, ca o adiere placuta peste lac, intr-o locatie absolut feerica: Studiourile MediaPro.

Comentarii