Nunta la Cabaret Events Hall – 10 septembrie 2011

Dupa Ruxandra si Cristi, care au avut nunta in aceasta locatie pe care am apreciat-o atat de mult, ne-am bucurat sa organizam inca un eveniment la Cabaret Events, cu atat mai mult cu cat am observat ca locul nu mai exista incepand de anul acesta.

Pentru evenimentul in discutie am mers pe o reteta consacrata si am ales aceeasi combinatie de brocart ivoire-grena pentru decorul salii.

decor-nunta-cabaret-events

Aranjamentele florale au fost realizate din crizanteme rosii, roz si albe si au fost plasate atat la baza, cat si in varful suportului din fier forjat. Conexiunea dintre cele 2 aranjamente a fost facuta prin iedera decorata cu mici inflorescente.

aranjament-floral-crizanteme

Buchetul miresei a fost cel mai colorat buchet pe care l-am facut vreodata si s-a potrivit la fix cu personalitatea ei: trandafiri galbeni, corai, dalii roz si hypericum.

buchet-mireasa-colorat

Nasa a optat pentru un buchet mai elegant, alb, cu un puternic accent roz dat de orhideea vanda.

buchet-mireasa-ranunculus-si-orhidee-vanda

Lumanarile de cununie au fost si ele o noutate. La sugestia miresei, am facut niste globuri foarte simpatice din crizanteme roz, albe si galbene, care s-au incadrat in cromatica evenimentului.

lumanari-cununie-din-crizanteme

Ne-a placut mult la Cabaret Events si privim cu nostalgie locul ramas gol pe malul lacului. Speram sa se redeschida in alta parte, mai “trainic” si mai frumos.

In incheiere,  o imagine cu sala scaldata in lumina calda de lumanari, asteptand invitatii.

nunta-cabaret-events

Comentarii