Nunta cu tema venetiana la Hotel Caro

Cu gandul la frumoasa Venetie, un labirint de canale si stradute inguste, animate de turisti zgomotosi si de cantonetele gondolierilor, am hotarat sa va prezint o reinterpretate a acestei lumi colorate , transpunsa intr-o nunta cu tema venetiana la Hotel Caro.

Evenimentul a avut loc in Ballroom, unde am decis sa folosim ca si cromatica ivoire, auriu si violet. Violetul s-a regasit ca si pata de culoare –  o panglica asezata peste napronul auriu, idee apartinand mirilor. Tot ei au adus si mastile, pe care le-am folosit in aranjamentele florale si pentru decorul mesei de prezidiu.

 

decor-nunta-hotel-caro

decor-tema-venetiana

Aranjamentele in vaza martini, din trandafiri galbeni, santini si eustoma violet, cu o masca venetiana au completat perfect tema.

aranjmament-floral-tema-venetiana

Accesoriile, in totalitate meritul mirilor, au fost simple, cu accente de violet. In loc de numere, mesele au purtat nume de statii de vaporetto. O idee foarte originala.

 

accesorii-tema-venetiana

decor-prezidiu-tema-venetiana

Am completat decorul cu globuri florale in acelasi ton cu aranjamentele de pe mese.

 

glob-floral-trandafiri

cufar-dar-masca

Culoarea violet a fost clar un “must”, pentru ca am folosit-o si pentru buchetul miresei, din hortensie, trandafiri si eustoma , folosite in combinatie de lila si mov.

 

buchet-mireasa-hortensie-mov

buchet-mireasa-violet

Tema venetiana a fost bine primita si de invitati, care au intrat in joc fara ezitare.

nunta-tema-venetiana

A fost un proiect frumos si le multumesc mirilor pentru implicare si pentru deschidere. Multumesc de asemenea Theo Manusaride pentru fotografiile frumoase, care mi-au trezit apetitul pentru o vacanta la Venetia.

Comentarii