Nunta de toamna la Hotel Caro

Toamna a venit la Hotel Caro cu o nunta pastelata cu iz de scortisoara. Cristiana si Bogdan, doi miri frumosi, emotionati, cum este si normal la unul din cele mai frumoase evenimente din viata lor, au avut o viziune foarte frumoasa asupra propriei nunti. Asta ne-a  ajutat sa punem in practica toate ideile lor, sa concretizam pas cu pas imaginea lor de nunta ca-n povesti.  Pentru a evidentia romantismul lor, am evitat culorile tari si am mers pe nuante de auriu pentru naproane si fundele de scaun, iar fetele de masa si husele au fost din brocart ivoire…

 

decor-nunta-toamna

decor-ivoire-auriu-toamna

Alegerea florilor am facut-o dupa mai multe intalniri si probe, pentru a fi siguri si ei si noi ca vor exprima intocmai starea de spirit a celor doi protagonisti ai serii. Cum toamna isi facea deja simtita prezenta, ne-am lasat influentati chiar de sugestia naturii: crizanteme in culorile sezonului, santini si gypsophila. Aranjamentul floral a fost  asezat pe vaza martini, cu o oglinda rotunda la baza si lumanari parfumate delicate pentru a intregi atmosfera.

 

aranjament-floral-crizanteme-colorate

aranjamente-florale-crizanteme

Aranjamentul de prezidiu a venit in completarea celor din sala, sub forma unei borduri din crizanteme, pusa foarte in bine in evidenta pe fundalul ivoire al fetei de masa.

 

decor-masa-prezidiu-toamna

aranjament-floral-prezidiu-crizanteme

Cu toate acestea, piesele de rezistenta florala au fost cei 6 bulgari din cizanteme care au vegheat din bolta Ballroom-ului de la Caro.

nunta-toamna-ballroom-caro

Pe terasa hotelului au fost pregatite mese de cocktail cu aranjamente in vaze cubice cu pietre de rau si lumanari plutitoare-succes garantat intr-o seara placuta de toamna!

Buchetul de mireasa al Cristianei a fost si unul din preferatele mele. Asa cum recomand fiecarei mirese, buchetul nu trebuie asortat cu nimic altceva decat cu personalitatea sa! O compozitie luminoasa si extrem de feminina din miniroze, frezii, ranunculus, lisianthus si cupe de phalaenopsis au intregit perfect imaginea miresei idilice.

buchet-mireasa-frezii-orhidee-roz

Alegerea lumanarilor de cununie a fost la fel de inspirata, acestea avand o paleta coloristica vesela (galben, orange, verde si alb), asortata oarecum cu aranjamentele din sala, dar parca amintind de ultimele zile de vara.

lumanari-cununie-frezii-trandafiri

Doi miri frumosi si foarte relaxati in seara nuntii (cel putin asa s-a vazut, deci bravo voua Cristiana si Bogdan!)… semn ca fericirea nu are voie sa fie un motiv de stres!  Va imbratisez cu drag si sa ne vedem poate si la botez.. ce ziceti?

Comentarii